Zaterdag 13 augustus organiseert de Oranjevereniging van Leerbroek een landgoedfair in de boomgaard van Henk de Jong.

Locatie- Leerbroekseweg 11

Tijd– Van 10.00 uur tot 16.00 uur

Standhouders- er zijn maar liefst 45 standhouders deze dag. Met een grote diversiteit aan producten: zoals: woondecoraties, bloemen, brocante, fruit, eco producten, paardensportartikelen, diverse verenigingen, speelgoed, interieurstickers, promotie van verschillende bedrijven, kaarten, huid- en schoonmaakartikelen, kaas, goud- zilversmid, kapster, etc.

Voor de kinderen- Voor de kinderen is er de mogelijkheid om pony te rijden, pony’s te pimpen en poffertjes te eten bij de stand van de peuterspeelzaal. Ook zijn er verschillende dieren op de fair aanwezig.

Workshops- Verder zullen over de dag genomen verschillende workshops gedaan worden. O.a. door dhr. Horden.

Inwendige mens- Ook aan de inwendige mens is gedacht. Komt u een lekker broodje hamburger eten? Met naar afloop een ijsje??? En neemt u daarbij plaats op onze gezellige zitjes van stro balen?

Parkeren- Wij willen u vragen om zoveel mogelijk op de fiets naar de fair te komen. Als u gebruikt maakt van de auto kunt u deze parkeren op het Schakelplein of bij restaurant Onder de Pannen. Tussen beiden locaties vind een pendeldienst plaats met paardenkar.

Slecht weer- Uiteraard hopen wij op een zonnige dag. Mocht dit niet het geval zijn, dan vind de fair doorgang in de feesttent op de Geer/ Schenkel.

Wij zouden het leuk vinden om jullie te kunnen begroeten op onze fair op 13 augustus.

Delen van dit bericht: Ja, graag!!!